Duurzaam op reis

Hynspa Reizen probeert bewust reizen voor u te organiseren, met oog voor welzijn van de mens en haar natuurlijke omgeving. In samenhang met wat de omgeving van uw bestemming te bieden heeft bepalen we ons reisaanbod. Door aandacht te besteden aan de lokale tradities, regionale gastronomie en kleinschalig toerisme stimuleren we ook de ontwikkeling van dit soort initiatieven.

Voor veel mensen blijven de culturele schatten verborgen omdat ze zich gemakkelijk laten leiden door de typische stereotypen en clichés over Spanje die de lokale culturen miskennen. Hynspa Reizen brengt u juist in contact met de lokale cultuur.

Het doel van Hynspa Reizen met betrekking tot duurzaamheid is reizigers op een bewuste manier de bestemming en zijn omgeving te laten beleven zodat ze van een verrijkende reis kunnen genieten. Door een efficiënte organisatie leggen we minder grote afstanden af, zodat veel tijd overblijft voor het bezoeken van de lokale juweeltjes.

Lokale cultuur en gastronomie

Zowel de cultuur- als de gastronomie- en wijnreizen brengen de bezoeker naar plaatsen die getuige zijn geweest van de geschiedenis en waar de invloed van verschillenden volken nog tastbaar aanwezig is.Zo worden er vele feesten georganiseerd, die wij u graag tijdens de reizen laten bezoeken of waaraan u kan deelnemen. En uiteraard zult u veelvuldig lokale- en regionale gerechten en producten proeven.

Respect voor milieu en natuur

We nodigen u als reiziger uit om op een andere manier het land te bezoeken. Daarvoor hoeft u niet honderden kilometers op een dag in een bus of in een auto te rijden, want zeker op zo’n lange rit zijn er heel veel schitterende en interessante hoekjes die het waard zijn om te beleven.

Kleinschalige en authentieke accommodaties

De beste manier om de lokale culturen te steunen is logeren in een kleinschalige accommodatie die gedreven wordt door dorpsbewoners. Elk met zijn eigen karakter, stijl en smaak. Veel van deze accommodaties bedrijven ook agrotoerisme met een kleinschalige productie van groenten of fruit of van andere eetbare producten die hun herkomst hebben in de omgeving.

CO2 uitstoot compensantie

Uiteraard willen we u ook helpen met het compenseren van de milieuvervuiling die iedereen die op reis gaat onvermijdelijk produceert. Bij GreenSeat kunt u heel makkelijk de CO 2 uitstoot calculeren die u als reiziger produceert en deze compenseren als u dat wenst.

Zoek uw reis
 
 
Inschrijven nieuwsbrief.