Groepsreizen

Wilt u één van onze reizen met een groep meemaken?


Dat kàn prima onder begeleiding van deskundige reisleiders. Met de ondersteuning van één van onze gidsen en lokale experts worden mogelijke taalbarrières overbrugd en elk bezoek zal omlijst zijn met interessante en boeiende verhalen, anekdotes en legendes die zelden in de reisgidsen te vinden zijn.

U bepaalt zelf uw eigen reiservaring samen met uw vriendengroep, familie of collega’s. Speciaal voor schoolgroepen en verenigingen bestaat de mogelijkheid om de gehele reis op maat kosteloos te annuleren voor alle deelnemers, indien uw reisleider(s), docent(e) of andere persoon die als leider optreedt, uitvalt.

✓ Groepsreizen zijn al vanaf 6 personen mogelijk.

✓ Met tweetalige deskundige reisleiders en lokale experts.

✓ Reisprogramma zo efficiënt en uitgebalanceerd mogelijk samengesteld.

✓ Een prima gelegenheid om mensen met dezelfde interesses te ontmoeten.

✓ Uiteraard met voldoende voor persoonlijke invulling.

✓ Mogelijkheid om de gehele reis kosteloos te annuleren indien uw reisleider(s), docent(e) uitvalt.

Groepsreizen zijn er voor iedereen die écht meer van het land wil ontdekken onder begeleiding van deskundige reisleiders en lokale experts. Wilt u met een kleine of grote groep op reis? Of heeft u een leuke reis gevonden, maar wilt u toch net iets anders? Vraag dan vrijblijvend een reisofferte aan via e-mail of via het Reis op Maat formulier en geef ons gerust aan wat uw wensen zijn.                                                We helpen u graag om samen met u uw reis verder vorm te geven!

Zoek uw reis
 
 
Inschrijven nieuwsbrief.