Over ons

Hynspa Reizen is een reisorganisatie waarbij de klant en de kwaliteit van de reizen centraal staan. Haar oprichtster - Almudena Prieto - wil haar passie en kennis met u delen. Alhoewel veel mensen Spanje als vakantiebestemming kiezen, blijven veel prachtige en verrassende plekjes bijna onbekend. Zon, zee en strand en verschillende steden zijn daarbij zeer in trek. Maar het prachtige schiereiland heeft nog zoveel meer moois te bieden! Het is niet voor niets dat Spanje het op één na grootste aantal plaatsen heeft, dat door UNESCO als werelderfgoed is erkend.

We voelen ons verantwoordelijk voor onze klanten en we willen dat u als klant uw geld en reistijd op de meest verstandige en plezierige manier kunt benutten. Daarom denken we goed na over ons reisaanbod en stellen we de reizen zo samen dat u veel ervaringen opdoet en uw tijd optimaal wordt ingedeeld. Relatief korte verplaatsingen, veel boeiende dingen zien en beleven, dat is ons motto. Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op 5 uitgangspunten:

KWALITEIT

We denken goed na over ons reisaanbod en stellen de reizen zo samen dat uw reis een complete belevenis wordt. Tijdens de reizen bezoekt u veel authentieke plaatsen waarvan er velen door de UNESCO en landelijke instanties als historisch en/of cultureel erfgoed zijn erkend. Omdat we daarnaast samenwerken met kwalitatief hoogwaardige dienstverleners zijn we in staat u een optimale reiskwaliteit te bieden.

EFFICIENCY

Hynspa Reizen zorgt voor zeer efficiënte routes. We willen dat u als klant uw geld en reistijd op de meest verstandige en plezierige manier kunt besteden. Vanwege onze kennis zijn we beter in staat om routes met minder kilometers en met veel meer hoogtepunten aan te bieden, zodat u een intense en authentieke reis kunt ervaren.

FLEXIBILITEIT

Binnen ons aanbod zijn er ook privé rondreizen en korte reizen die u zelf kunt combineren tot uw droomreis. Onze groepsreizen laten u ook voldoende ruimte om zelf te bepalen welke onderdelen van het reisprogramma u in u wilt meemaken. Bovendien is het altijd mogelijk om reizen op maat aan te vragen en in nauwe samenspraak met u een ideaal reisprogramma samen te stellen.

DUURZAAMHEID

Hynspa Reizen wil de reizigers op een bewuste manier de bestemming en zijn omgeving laten beleven. De reizen zijn georganiseerd met oog voor de lokale cultuur en gastronomie van de verschillende regio’s. Uiteraard kan de reiziger ook via onze site de CO2 uitstoot vrijwillig compenseren.

LEERZAAM

We proberen onze reizigers ook nader kennis te laten maken met andere tradities, kunststijlen, feesten en al datgene wat de bestemming nog meer bijzonder maakt. Door onze kennis zijn we in staat om u hiervan het beste aan te bieden. En niet te vergeten door de talloze details, anekdotes en legendes die tijdens bv een groepsreis worden verteld.


Wilt u Spanje op een bijzondere manier (her)ontdekken? Wij staan voor u klaar!

Almudena Prieto


namens Hynspa Reizen

Zoek uw reis
 
 
Inschrijven nieuwsbrief.