Reacties van onze reizigers

Hieronder zijn een aantal reacties van onze reizigers, zodat u een idee kan krijgen over hoe ze het reizen met ons hebben ervaren.

'We hebben een supervakantie in Argentinië gehad, ontzettend veel plekjes gezien en de prachtigste landschappen aan ons voorbij zien trekken'. Lies (Weert) Reis op maat Argentinië (februari 2014).

'Vertrektijden van vluchten ideaal. Programma mooi en net niet te druk. Gezelschap aangenaam; ik houd er een mooie vriendschap aan over'. Judith, (Dordrecht) Reis op maat Argentinië (februari 2014).


'De hotels waren vriendelijk en aangenaam. Goede begeleiding tijdens de reis. Wat mij betreft had de reis iets langer gekund. De Tangoavond was voor mij een topper'. Jurge, (Gouda) Reis op maat Argentinië (februari 2014).


“Ontspannen op ontdekkingsreis door een te weinig bezocht deel van Spanje. Nieuwe en oude kunst, cultuur om te zien én te proeven! Spanje van de Middeleeuwen tot nu: een complete reiservaring!”. Marianne (Breda), Reis op maat Cultuur & Gastronomie in Burgos en de beste Rioja’s (Groepsreis), oktober 2013.


“Aangename intieme reis waarin veel kennis en ervaring werd opgedaan met kunstschatten en cultuur in de omgeving Burgos en Rioja. Aangename begeleiding”. Theo (Den Haag), Reis op maat Cultuur & Gastronomie in Burgos en de beste Rioja’s (Groepsreis), oktober 2013.


“Deze reis was een zeer aangename onderdompeling in het Spaanse leven, de cultuur en de natuur. Doordat de leiding goed bekend was met de omgeving verliep alles vlot, en bleef er ook genoeg tijd over voor de horeca! Ook daar wisten zij de goede adresjes te vinden. Vakantie is bedoeld als ontspanning, en dat doel is ruimschoots bereikt". Trix (Den Haag), Reis op maat Cultuur & Gastronomie in Burgos en de beste Rioja’s (Groepsreis), oktober 2013.


“Het was ’n interessante reis met schitterende interieurs ... van kerken en kloosters, de bezoeken aan de bodega’s waren ’n mooie tegenhanger voor alle religieuze kunst. Onderweg kon je genieten van het mooie landschap". Ankie (Breda) Reis op maat Cultuur & Gastronomie in Burgos en de beste Rioja’s (Groepsreis), oktober 2013.


“Wij hebben in een niet toeristisch restaurantje gegeten. Erg leuk, lekker tussen de Spanjaarden. Aan het strand waren we erg gecharmeerd van het eerste terras na de haven. We vonden de bezienswaardigheden van het stadscentrum echt de moeite waard. Bezoekje met gids aan Museo Principe Felipe was prima, nieuw maar intrigerend”. Elisa (Den Haag), 6-daagse Architectuurreis naar Valencia (Individuele reis), september 2013


“Een prachtige reis. We raden anderen aan om de reis in het voor- of naseizoen te maken, buiten de hete maanden. Goede prijs/kwaliteitverhouding". Esther (Amsterdam), Cultuurreis in de Voetsporen van Don Quichot (Individuele reis), juli 2013


“Ik heb ontzettend veel genoten van dit korte maar intensieve verblijf in Madrid. Echt een aanrader. Daar heb ik meer Spaans geleerd dan in de afgelopen 2 jaar. Mijn complimenten voor de organisatie en de inzet van Almudena".Wim (Den Bosch), Taalreis naar Madrid, juli 2013


“Het hotel van onze trip was een positieve verrassing, met een zwembad. Mooi en midden in de natuur. We komen zeker een keertje hier terug". Olga (Groningen), Cultuurreis Columbus en de Nieuwe Wereld (Individuele reis), juni 2013


"Veel gezien en toch voldoende tijd voor ontspanning, fiësta en strand. Een heel mooie stad, vooral Gaudi". Johanna (Breda), 5-daagse cultuurreis Barcelona (Groepsreis), mei 2013


"Lekker echt Spaans gegeten, niks toeristisch, maar gewoon tussen lokale bevolking. Suggesties om zelf in het Spaans problemen op te lossen of te regelen. Genoeg tijd en ruimte om zelf rond te kijken". Martine (Breda), 5-daagse cultuurreis Barcelona (Groepsreis), mei 2013


"Heel goed programma. Veel gezien en gehoord. Goede informatie. Cultuur, natuur en architectuur. Goede mix. Geweldig gezelschap. Heerlijk gegeten. Prima geslapen. Wat wil een mens nog meer!". Marian (Breda), 5-daagse Cultuurreis Barcelona (Groepsreis), mei 2013


“Deze reis heeft een enorme impact gehad. We hebben het land, de mensen, de steden en de natuur zo intens beleefd dat de ervaringen maar langzaam wegebben, en hopelijk nooit helemaal. Dat heeft zeker te maken met de Spaanse sfeer in de groep, welke werd bevorderd door onze uitstekende Spaans sprekende reisleiding. Je voelt je dan toch iets minder toerist”. Trix (Leiden), Reis op Maat naar Argentinië (Groepsreis), februari 2013


“Door de prima inzet van Almudena en Erik heb ik ’n geweldige herinnering aan deze bijzondere en prachtige reis overgehouden”. Ineke (Ulvenhout), Reis op Maat naar Argentinië (Groepsreis), februari 2013


“Alhoewel ik al jaren naar Spanje reis, heb ik deze keer het land en de mensen toch anders ervaren. Je komt sowieso meer in contact met de lokale bevolking op een spontane manier dankzij onze geweldige Spaanse gids. Bedankt voor alles Almudena! Ik ga zeker nog een keer met jullie terug!”. Martijn (Breda), De Route van de Konininginnen (Groepsreis), oktober 2012


“We hebben het naar de zin gehad! Wennen omdat we gewend zijn alles zelf te plannen. Maar hebben er zeker geen spijt van. Bedankt voor alles.”Hannie (Arnhem), Reis op Maat rondreis Spanje (Individuele reis), september 2012


“Eindelijk een cursus Spaans in het buitenland zonder piepjonge mensen. Prima en net verblijf in Barcelona voor een goede prijs. Het mooiste vond ik de culturele activiteiten rondom de taalcursus. Zeker een aanvulling voor mijn Spaans. Veel geleerd. Nu moet ik proberen alles goed te onthouden. Bedankt voor de geweldige organisatie". Femke (Eindhoven), Taalreis op maat Barcelona voor 50 plussers, mei 2012


“Dankzij de gastvrijheid en vriendelijke ontmoeting in de accommodaties hebben wij een zeer goede indruk gekregen van deze minder bekende regio van Spanje. Jullie hebben zeker bijgedragen aan een onvergetelijke vakantie! Nogmaals bedankt”. Marian (Breda), Route van de Ontdekkingsreizigers (Individuele reis), november 2011


“Geweldige reis! Wel met wat onverwachte en verrassende bezoeken, maar dat was heel goed gedaan. Door de lokale feesten werd ik helemaal aangestoken. Ineens voel je je een beetje als een Spanjaard, vooral als je om 15:00uur ’s middags aan tafel moest. Leuk om mee te maken!”. Arjan (Nijmegen), Top Wijnen in Noord Spanje (Groepsreis), juni 2011


“Het was heerlijk om Spaans te leren in Valencia. Valencia is een mooie stad met kinderkopjes, een prachtige kathedraal, rustige pleinen waar mensen op een bankje kunt zitten. De moderne architectuur vond ik ook een plus. Daarnaast is het strand op 15 minuten afstand, mooi wit zand en een blauwe zee; het is er goed toeven!". Maaike (Groningen), Taalreis naar Valencia, maart 2011


"Ik vond de reis erg nuttig voor mijn Spaans. Deze reis naar Sevilla was zeer de moeite waard. De groep was zo prima, een paar mensen meer zou nog wel kunnen". Hanna (Breda), Taalreis naar Sevilla, november 2010


“Alhoewel mijn Spaans niet zo goed is heb ik er toch wat van geleerd en heb ontdekt dan Spanje veel meer te bieden heeft dan alleen strand, tapas en sangria. Ik heb heel erg genoten van deze dagen en veel geleerd. Ik kijk nog regelmatig naar de foto’s die ik gemaakt heb en kan dan steeds nagenieten van deze reis… Een mooie reis waarin ik veel geleerd heb over Spanje en de geschiedenis hiervan". Annie (Dordrecht), Taalreis naar Sevilla, oktober 2010


“Culturele erfgoed waar veel liefde en trots voor is wordt in Spanje goed onderhouden. Verrassend: zeer laat eten ‘s avonds en het nachtleven, dat zeker in het weekend, tot ’s morgensvroeg doorgaat! Een onvergetelijke reis met veel hoogtepunten! Madrid te amo!”. Teresa (Tilburg), Taalreis naar Madrid, juni 2010


“Ik heb veel Spaans gehoord en geprobeerd te spreken. Wat ik erg leuk vind aan Spanje is dat ze het enorm waarderen dat je een poging doet de taal te leren. Veel dingen zijn in Spanje heel anders, bijvoorbeeld de eetcultuur. De mensen doen heel erg hun best het je naar je zin te maken in hun bar of restaurant. Ze lijken oprecht blij met je klandizie. Ook is het eten heel anders. Ik vond het erg leuk om in verschillende barretjes en restaurantjes te eten. Heb nieuwe dingen gegeten”. Janna (Breda), Taalreis naar Madrid, juni 2010

Zoek uw reis
 
 
Inschrijven nieuwsbrief.