Reisverzekeringen

Europeesche Verzekeringen


Europeesche Verzekeringen is gespecialiseerd in vrijetijdsverzekeringen en biedt een professionele service, zodat u zonder zorgen van uw reis kunt genieten. Hierbij staat een snelle afhandeling en vergoeding centraal. De Europeesche is al meer dan 90 jaar dé reisverzekeringenaanbieder van Nederland.

De Europeesche heeft diverse verzekeringen en voor ieder reistype is er een reisverzekering die bij uw wensen aansluit.


1. U kunt u zich altijd verzekeren voor uitsluitend een eenmalige reis met een kortlopende reisverzekering; precies en passend op uw vakantie en uw behoeften. Deze verzekering begint en eindigt met uw vakantie en dekt wat u precies nodig hebt voor uw reisperiode.

2. Omdat het kan gebeuren dat een geboekte reis vanwege persoonlijke omstandigheden niet door kan gaan of dat u halverwege door bijvoorbeeld onverwachte familietoestanden naar huis moet heeft de Europeesche een ideale kortlopende annuleringsverzekering voor u.

3. Gaat u langdurig op reis? Bijvoorbeeld een wereldreis, of een lange stage in het buitenland? Dan is de Lang-Op-Reisverzekering dé juiste verzekering voor u.

4. Ook dankzij de uitgebreide dekkingsmogelijkheden kunt u het hele jaar zorgeloos op vakantie met de doorlopende reisverzekering van de Europeesche. Waar u ook naartoe gaat, u bent al verzekerd vanaf € 2,09 per maand.

Waarom is de Europeesche al twee jaar de beste reisverzekeraar?


  • * De Europeesche Hulplijn is dag en nacht bereikbaar.

  • * Binnen twee dagen uw geld terug bij bagageschade.

  • * Bijna alle sporten standaard meeverzekerd.

  • * De schadeafhandeling krijgt een 7,4 van klanten.

Zoek uw reis
 
 
Inschrijven nieuwsbrief.