Taalreis Sevilla - 5 dagen

Reisbeschrijving

We leren Spaans één van de meest populaire steden van Andalusië. Sevilla staat vooral bekend door de flamenco muziek en dans en zijn vrolijke mensen. Een uitstekende uitvalbasis om wat Spaans te leren spreken. Het accent in Andalusië is anders dan in Noord Spanje. In deze intensieve taalreis krijgen de deelnemers de gelegenheid om het beste van de cultuur en geschiedenis van Sevilla te leren kennen. En uiteraard zullen de deelnemers een echte flamencoavond bijwonen. Tijdens deze reis wordt u begeleid door een docent(e) Spaans om uw kennis van het Spaans in de praktijk toe te passen. Een heel intensief lesprogramma, vol Spaans-Andalusische cultuur.


DAG 1

We beginnen de dag met een culturele rondleiding in Sevilla. Deze wordt in eenvoudig en duidelijk Spaans gegeven, aangepast aan het niveau van de groep. Daarna zullen we in het centrum van de stad in gesprek gaan met lokale bewoners in verschillende dagelijkse situaties.


DAG 2

's Ochtends gaan we de kathedraal bezichtigen, de grootste gotische kerk ter wereld en sinds 1987 als werelderfgoed erkend door de Unesco. Er wordt in eenvoudig Spaans verteld over de geschiedenis van dit monumentale werk. Zowel bij het aanschaffen van de entrees als bij de rondleiding binnen het monument, is er ruimte om zelf zo veel mogelijk Spaans te spreken.


DAG 3

Vandaag maken we een bezoek aan het Alcazar of kasteel van de stad waarvan men denkt dat het zijn oorsprong heeft tijdens de regering van de Kalief Abd-al- Rahman III. 's Avonds is er tijd voor de authentieke flamenco. Ook zullen we woorden leren gerelateerd aan deze populaire muziek en we krijgen de gelegenheid om allerlei vragen te stellen aan de artiesten -uiteraard in het Spaans, zo nodig met de hulp van jullie docent(e).


DAG 4

We gaan in de omgeving van Sevilla een dagexcursie maken naar een cultureel-historisch stadje. In deze locatie zullen we verder met onze activiteiten in het Spaans doorgaan, waaronder een culturele wandeling en een tapastour.


DAG 5

Onze taalreis is ten einde gekomen. In Nederland wordt nog op deze leerzame dagen teruggekeken en de activiteiten geëvalueerd.
Taalniveau

Deze taalreis is geschikt voor alle taalniveau's.


Aantal deelnemers

Er worden maximaal 5 deelnemers toegelaten!


Zoek uw reis
 
 
Inschrijven nieuwsbrief.